Cum au aflat polițiștii de relația sexuală a jurnalistului Pro TV Marius Buga cu un minor dintr-un centru de plasament

Jurnalistul Marius Buga (42 de ani), corespondentul Pro TV în Dâmbovița, a fost reținut după ce a fost acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor în vârstă de 15 ani, care fugise dintr-un centru de plasament.

Marius Buga a fost dus la audieri marți 7 februarie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru a da detalii în cazul minorului cu care ar fi întreținut relații sexuale în apartamentul său.

Surse judiciare au declarat pentru Adevărul că minorul fugise dintr-un centru de plasament, iar Poliția Târgoviște a fost anunțată despre acest lucru de către reprezentanții centrului. Oamenii legii l-au urmărit pe băiat și astfel au aflat unde a fost.

Minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, numai că, pe parcursul audierilor, băiatul le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga.

Marius Buga este în arestul IPJ Dâmbovița din seara zilei de marți 7 februarie, fiind reținut pentru 24 de ore în dosarul penal ce îl vizează, pentru săvârșirea infracțiunii de întreținere de acte sexuale neconsimțite cu un minor, urmând ca miercuri seară să fie prezentat judecătorilor cu dispunerea unei măsuri preventive, ce ar putea fi arestul pentru 30 de zile sau măsura controlului judiciar.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*