Cum a scăpat de pedeapsă un șofer acuzat de ultraj după ce a rămas fără permis

Un șofer cu BMW, cercetat pentru ultraj după ce i-a trimis mai multe mesaje de amenințare unui polițist care i-a luat permisul a scăpat de pedeapsă după ce procurorul a ajuns la concluzia că „nu există interes public pentru urmărirea faptei”. Sentința a fost validată de instanță.

Un dosar din arhiva Judecătoriei Vaslui arată cât de ieftin a scăpat un șofer cu BMW după ce a ultragiat un polițist care i-a luat permisul pentru că a refuzat să fie supus testării în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit datelor din dosar, șoferul a fost oprit în trafic, iar pentru că mirosea a alcool, polițistul a chemat un echipaj de la Rutieră pentru a-l testa. Șoferul a refuzat și a fost dus la spital, dar și acolo a refuzat recoltarea probelor de sânge, fiindu-i deschis dosar penal pentru refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. În plus, i-a fost reţinut permisul de conducere până la finalizarea anchetei.

Nervos pentru ce s-a întâmplat, șoferul l-a căutat pe polițist pe Facebook și a început să îl bombardeze cu mesaje, încercând inclusiv să îl sune prin apel video.

„Tu mi-ai făcut hârtiile astea! O să stai cu permisul ăsta de gât, şi eu nevasta ta”. „Durează 23 de ore, alege tu când începe numărătoarea, câine..” „Cât mai ai până ieşi din tură, şobolanule..” „Ce mi-ai făcut tu mie, trebuie să-ţi pară rău, adu-mi permisul înapoi mâine, te rog frumos!”, sunt mesajele trimise polițistului.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*