Cum a încercat Oana Zăvoranu să scape de dosarul de șantaj. Vedeta de telenovele, prezentă la primul termen de judecată

Oana Zăvoranu a încercat să scape de dosarul de șantaj la adresa medicului Ioan Bogdan Furtună, managerul Spitalului Clinic Colțea, invocând lipsa de competență a procurorilor DNA în instrumentarea cauzei, insuficienta descriere a faptei și nelegalitatea interceptărilor ambientale. Actrița de telenovele n-a reușit să-l convigă pe judecătorul de cameră preliminară să restituie dosarul la parchet, așa că a fost nevoită să se prezinte luni, 22 mai, la primul termen al procesului pe fond.

Oana Zăvoranu a venit la Curtea de Apel București îmbrăcată într-un halat kaki, cu o pereche de ochelari de soare supradimensionați, fiind însoțită de partenerul ei, care-i completa apariția: el – cu gleznele la vedere, ea – cu cizme până la genunchi.

Amândoi s-au așezat în ultima bancă a sălii Secției a II-a Penală, undea au așteptat aproape două ore la până s-a terminat procesul în care se judecă „faptele de arme” de la Revoluție ale fostului deputat PSD Cătălin Rădulescu „Mitralieră”, acuzat de fals în declarații.

Oana Zăvoranu a mai făcut obiectul unui proces de șantaj acum 10 ani, dar ca victimă a vrăjitoarelor Melissa (Rada Mincă) și Vanessa (Roxana Lider), care o păcăliseră să le dea un autoturism SUV și un apartament ca să o scape de „blesteme”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*