Contul FACEBOOK al fostului polițist și prefect Traian Berbeceanu a fost atacat de hackeri

Fostul prefect al Capitalei și fost polițist, Traian Berbeceanu, spune că pagina sa oficială de Facebook a fost spartă, iar cei care au preluat controlul ei distribuie conținut.

”Din data de 17 august 2021 pagina oficială „Traian Berbeceanu – persoană publică” a fost „spartă”. Am fost schimbat din administrator, a fost înlocuită adresa de e-mail pe care o foloseam și de la acea dată figurează administrată succesiv de persoane necunoscute mie din toate colțurile lumii, inclusiv din Bangladesh și Costa Rica. Deși aveam pagina protejată prin „actualizare cu 2 factori” și deci asumată cu copia actului de identitate, Facebook nu m-a notificat nici pe telefon, nici prin e-mail. (…) În perioada următoare voi solicita instanței de judecată să oblige Facebook să închidă pagina, fiind vorba despre „furt de identitate” și „furt de proprietate intelectuală” , însă, până atunci rămân recunoscător tuturor celor care mă ajută să raportăm pagina. Dacă suntem mai mulți, probabil că angajații lui „Țuchi” devin interesați și activi. Vă mulțumesc!”, scrie Traian Berbeceanu.

Parcursul lui Traian Berbeceanu, comisarul-şef de poliţie supranumit Comisarul Cattani sau Justiţiarul, a stârnit mult interes în ultimii ani. Fostul şef al Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia era cunoscut pentru acţiunile lui în rândul mafiei de fier vechi şi nu numai din Hunedoara, dar şi pentru deschiderea faţă de presă spre deosebire de alţi colegi care preferau să lase comunicarea în grija Birourilor de Presă. Vestea arestării lui şi apoi lupta pentru dovedirea nevinovăţiei a ţinut capul de afiş al ştirilor multă vreme. Mai multe despre cariera sa – AICI.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*