Controversă în jurul mitei aruncate unui medic pe birou. Judecătorii spun că n-a luat banii, procurorii – că nu i-a restituit

Magistrații de la Curtea de Apel București au pe masă un controversat dosar de corupţie cu un flagrant ratat, despre care judecătorii și procurorii au păreri diferite.

Tribunalul București a achitat-o pe o doctoriță pentru luare de mită după ce banii au rămas pe birou: investigatorul sub acoperire a remis șpaga, medicul n-a luat-o, dar nici nu a mai restituit-o.

Medicul Nicoleta Laurenția Galeș, specialist oncolog în cadrul Institutului de Oncologie București, a fost achitată de Tribunalul București pentru luare de mită, pe data de 20.07.2020, judecătorul fondului apreciind că nu există suficiente probe pentru a demonstra vinovăția acesteia.

Procurorii au făcut apel, susținând că deși medicul a refuzat verbal șpaga aruncată pe birou, ulterior n-a mai restituit-o investigatorului sub acoperire.

Deși la dosar se află interceptări ambientale și imagini video, magistrații nu s-au pus de acord dacă în acest caz este sau nu vorba de luare de mită.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*