Careian arestat pentru 30 de zile, după ce și-a violat fiul (5 ani)

Careianul B. Wilhelm (31 de ani) a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a violat copilul (5 ani). Decizia Judecătoriei Carei nu a fost contestată la nivelul Tribunalului Satu Mare, astfel încât inculpatul rămâne după gratii. Probele împotriva sa sunt de necombătut. 

Individul, care locuiește pe strada Danko Pista din municipiul Carei, în zona Gării CFR, s-a dedat la aceste fapte greu de imaginat împotriva propriului băiețel, în vârstă de cinci ani, pentru a-și determina soția, plecată în străinătate, să revină acasă. Toate filmările le-a trimis soției, imaginile ajungând între timp și la alți localnici, care au sesizat organele de Poliție.

Martorii care au văzut imaginile au precizat că individul și-a bătut și supus copilul la perversiuni sexuale greu de imaginati. De aici și revolta localnicilor.

Imediat după ce au văzut imaginile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au intervenit și l-au reținut pe individ. Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. „Andrei” din municipiul Satu Mare.

Pe numele bărbatului instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*