Flagrant delict cu droguri, în Salonta – sunt implicați și doi sătmăreni – 4 kilograme de cannabis adus ilegal din străinătate

Trei bărbați au fost prinși, în flagrant delict, în municipiul bihorean Salonta, în timp ce transportau în mașină peste 4 kilograme de cannabis. Suspecții, dintre care unul este din Bihor și ceilalți doi din Satu Mare, au fost opriți de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Oradea, împreună cu procurorii DIICOT, care aveau informații că drogurile au fost introduse ilegal în țară.

Acțiunea de prindere în flagrant delict a avut loc vineri dimineață, pe Drumul Național 79, în Salonta. Bihoreanul de 21 de ani se afla, alături de doi bărbați, de 31 și 28 de ani, ambii din județul Satu Mare, într-un autoturism oprit de anchetatori, arată BihorJust.

”Aceștia au fost depistați în timp ce ar fi transportat, cu un autoturism, 4,35 kilograme de cannabis. Din cercetări a rezultat că drogurile ar proveni dintr-o țară a Uniunii Europene și ar fi fost introduse ilegal în țară”, au transmis polițiștii din cadrul BCCO Oradea.

După prinderea celor trei, suspecții au fost duși la audieri, iar procurorul DIICOT Oradea a dispus reținerea pentru 24 de ore a bihoreanului de 21 de ani. Acesta urmează să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

”Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Bihor și de la Poliția Municipiului Salonta, precum și de cel al Poliției de Frontieră”, au precizat anchetatorii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*