Un pensionar din Satu Mare va da explicație judecătorilor! Făcea trafic de țigări

Conform informațiilor furnizate de PortalSM, un pensionar din județul Satu Mare a fost trimis în judecată în această săptămână pentru acuzații de trafic de țigări, la cinci ani de la momentul în care a fost prins în timp ce transporta peste 1.600 de pachete de țigări de contrabandă.

Potrivit relatărilor, bărbatul a fost surprins pe data de 24 august 2018, în timp ce transporta 1.697 de pachete de țigări de contrabandă într-un compartiment special amenajat în mașina sa. A fost prins în momentul în care intra în curtea unui imobil pentru a descărca marfa, în jurul orei 07:00.

Pensionarul a recunoscut că era conștient că țigările proveneau din contrabandă. El susține că a preluat marfa dimineața zilei de 23 august 2018, de la o persoană necunoscută, pe care susține că nu o cunoaște și care l-ar fi abordat într-o parcare din Negrești Oaș. După ce a primit țigările, acestea au fost depozitate în spații special amenajate în vehicul și ulterior au fost transportate la o locație indicată de persoana care i le-a încredințat.

Pensionarul va fi judecat pentru acuzații de trafic de țigări, iar autoritățile vor continua procesul legal în acest caz, cu toate probele și declarațiile relevante.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*