Adrian Mititelu „iertat” pe latură penală, dar „ars” la buzunar

Adrian Mititelu, fostul patron al FC „U” Craiova, a pierdut ultima cale extraordinară de atac, la Înalta Curte, declarată împotriva deciziei Curții de Apel Craiova prin care, deși a scăpat de acuzațiile de constituire de grup infracțional organizat, a rămas cu întreaga avere sub sechestru. Mititelu este în pușcărie, unde execute o pedeapsă de 3 ani într-un alt dosar, de evaziune fiscală.

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins, recent, lui Adrian Mititelu recursul în casație pe care l-a declarat împotriva deciziei instanței ierarhic inferioare, din data de 17 decembrie 2021.

„Respinge, ca nefondat, recursul în casaţie formulat de inculpatul Mititelu Adrian Marin împotriva deciziei penale nr. 1684 din data de 17 decembrie 2021 a Curţii de Apel Craiova – Secţia Penală şi pentru Cauze cu Minori. (…) Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 07 aprilie 2022”, se arată în decizia ICCJ.

De ce ar fi declarat Adrian Mititelu recurs în casație împotriva unei hotărâri care îi era, aparent, favorabile? Pentru că instanța l-a „iertat” pe latură penală, dar l-a „ars” la buzunar. Ziare.com prezintă extrase din motivarea Curții de Apel Craiova, din care reiese ce anume l-a supărat pe fostul patron al „U” Craiova.

Continuare AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*