Cum a fost condamnat la închisoare cu executare un bombardier după slujba de Înviere

Un bărbat din județul Dolj a fost condamnat la închisoare cu executare după ce, în noapte de Înviere din 2021, s-a dat în spectacol, urcând la volan fără să aibă permis. Când a fost dus la spital pentru recoltarea de sânge în vedere stabilirii alcoolemiei, „bombardierul” a refuzat, iar asta i-a complicat situația. Sentința nu este definitivă.

Judecătoria Băilești a pronunțat o primă sentință într-un dosar în care un bărbat din Dolj a fost trimis în judecată pentru conducere fără permis și refuzul de recoltare a probelor biologice. În urma procesului, bărbatul, care este recidivist, a fost condamnat la trei ani ani și două luni de închisoare cu executare, dar sentința nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, dosarul penal a fost deschis în noaptea de Înviere din 2021, când, după ce a consumat alcool, fără să aibă permis, bărbatul s-a urcat la volan. Nu numai că a condus băut, dar „bombardierul” s-a dus în fața bisericii, unde erau polițiștii și oamenii adunați la slujba de Înviere, și s-a dat în spectacol.

„În jurul orei 22:00, inculpatul aflat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf, împreună cu martorul, s-au deplasat către magazinul numitei …., din apropierea bisericii, parcurgând aproximativ 1 km, nu au oprit la magazin, ci au continuat drumul până în fața bisericii, unde erau adunate mai multe persoane, care așteptau slujba de Înviere.

Continuarea AICI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*