Contabila care a luat ilegal 300 de credite. A falsificat până și semnătura fiicei sale

O contabilă a unui CAR din orașul Abrud, județul Alba, a falsificat mai multe semnături, inclusiv pe a fiicei sale care era director al instituției de credit, pentru a obține un credit în valoare de 150.000 de lei. Femeia este judecată pentru înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată (8 acte materiale).

Acesta este al doilea dosar de înșelăciune al contabilei în vârstă de 68 de ani, care a fost condamnată definitiv anul trecut la închisoare cu executare pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave (peste 600 de acte materiale).

A fost acuzată că, în perioada 2010 – 2017, a contractat în fals credite pe numele a 361 de persoane şi a folosit o parte din bani în interes personal. Aneta D. a fost obligată să restituie către Casa de Ajutor Reciproc ”Credit Teiuş IFN” suma de 5,78 de milioane de lei. În noul dosar, paguba este de circa 200.000 de lei.

Potrivit rechizitoriului, femeia a întocmit şi semnat în fals, în numele directorului de sucursala, fiica acesteia şi persoană vătămată în cauză, un referat prin care s-a supus aprobării a unui împrumut în valoare de 150.000 lei, cu o perioadă de rambursare de 120 luni. De asemenea, a semnat în fals, în numele directorului de sucursală, la rubrica vizat CFP şi la rubrica director executiv, cererea de împrumut din 23 mai 2016. Mai mult, a falsificat și semnăturile unor persoane care au fost prezentate drept giranți.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*