Bărbați înșelați de un fals fotomodel. Femeie cu doi copii condamnată cu suspendare

O femeie din Timiș, mamă a doi copii de 4 și 5 ani, a fost condamnată la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pentru înșelăciune după ce a convins doi bărbați, folosind fotografiile unui fotomodel, să îi trimită în cont peste 200.000 de lei. Sentința nu este definitivă.

Judecătoria Găești a pronunțat o primă sentință într-un dosar de înșelăciune în care a fost trimisă în judecată o femeie acuzată că prin folosirea unor identități false și a unor aplicații de matrimoniale a racolat mai mulți bărbați pe care i-a vrăjit spunându-le că e bolnavă. Fără să o vadă la față, refuzând apelurile video cu pretextul că este în spital, femeia a reușit să convingă un bărbat, IT-ist, să îi trimită peste 40.000 de lei. Un alt bărbat a fost convins să îi transfere în cont, pentru tratamente medicale, suma de peste 167.000 de lei.

Pentru a-și duce la îndeplinire planul, escroaca a folosit pozele unui fotomodel de pe Instagram. Spunând că e studentă sau fiica unui om foarte bogat, care o amenință cu dezmoștenirea, escroaca a reușit să „îi dea pe spate” pe bărbații cu care vorbea, de fiecare dată fără să se arate la față.

„Folosindu-se de sentimentele de dragoste dezvoltate de persoanele vătămate, pe baza unor promisiuni repetate de stabilire a unei relații sentimentale, le-a determinat pe acestea, prin mijloace frauduloase, să îi remită în mod injust, mai multe sume de bani, prin intermediul sistemului bancar. Astfel, după ce persoanele de sex bărbătesc se atașau de aceasta, le determina, invocând diverse afecțiuni medicale şi tratamente pe care trebuia să le primească, să-i remită sume importante”, se arată în rechizitoriu.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*