Al șaptelea traficant de stupefiante prins pe litoral va fi prezentat cu propunere de arestare. Polițiștii antidrog au găsit la percheziții 2 kilograme de narcotice

Peste două kilograme de droguri de mare risc au fost găsite în urma unei percheziţii domiciliare în Mamaia Nord, iar o persoană a fost reţinută, urmând a fi prezentată cu propunere de arestare preventivă. Alte 6 persoane suspectate de trafic internațional de droguri au primit deja, sâmbătă, mandate de arestare preventivă la Tribunalul Constanța.

„La data de 29 aprilie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat o percheziţie domiciliară, în staţiunea Mamaia Nord, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate:

  • peste două kilograme de droguri de mare risc,
  • 9.000 de euro,
  • 170 de lire sterline,
  • 11.300 de lei,
  • un cântar electronic de mare precizie, două telefoane mobile
  • un autoturism.

Drogurile ar fi urmat să fie vândute în cluburile din staţiunea Mamaia şi participanţilor la festivalul care se desfăşoară în această perioadă”, a precizat IPJ Constanţa.

Sursa citată a menţionat că la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au fost duse trei persoane, în vederea audierii.

Procurorii DIICOT Constanţa au reţinut duminică, o persoană, care a fost dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând să fie prezentată Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*