Șef din poliție, presiuni asupra subalternilor pentru a-l salva pe soțul vitezoman al Sorinei Pintea. Agenți cinstiți, anchetați disciplinar

Fostul șef al Poliției Cluj a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru abuz în serviciu, după ce a intervenit și persecutat un grup de polițiști care l-au amendat pe soțul fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea.

Bărbatul a fost prins cu 99 km/h în localitate, depășind o coloană de mașini pe linie continuă, iar ministrul a sunat la Mircea Rus, pentru intervenție. Rus s-a dus la locul faptei și le-a spus agenților că puteau să îl ierte pe soțul ministrului. Pentru că nu a avut niciun succes, Mircea Rus a declanșat ancheta disciplinară împotriva agenților.

Sorina Pintea l-a sunat pe Mircea Rus, pus de PSD în funcție, iar șeful poliție Cluj s-a deplasat la locul incidentului deși era sâmbătă, 28 iulie 2018.

Sorina Pintea, care se afla și ea în mașina oprită de echipajul de poliție, ”a transmis pe un ton răspicat” agenților că ea se grăbește și a trebuit să aștepte 20 de minute. Aceasta s-a arătat foarte revoltată motivând că este reținută și că are treburi importante de făcut. În același timp, i-a transmis că nu va pleca de la fața locului până ce nu va sosi inspectorul șef Rus Mircea Ion”, mai spun procurorii.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*