Vlad Baculescu, reales decan al Baroului Satu Mare. Liviu Mureșan, surpriza din Consiliul Baroului, cu cele mai multe voturi

Avocații din cadrul Baroului Satu Mare și-au ales astăzi, 24 martie, noua conducere. Vlad Băculescu, decanul în funcție, a câștigat un nou mandat, obținând majoritatea voturilor. 

Surpriza foarte mare este avocatul Liviu Mureșan, de la Societatea Civilă de Avocatură HMCA, aflat la prima candidatură și care a luat cele mai multe voturi pentru Consiliul Baroului, devenind noul prodecan.

Conform informațiilor Satu Mare Just,  s-au înscris trei avocați, respectiv președintele în funcție Vlad Baculescu, Mureșan Silaghi Ovidiu Kalman și Ioan Dragoș.

Vlad Baculescu a fost ales initial decan al Baroului în aprilie 2019, o asociație din care fac parte 147 de avocați activi și 27 pensionari. S-a remarcat în spațiul public pentru luările sale de poziție, printre temele cele mai importante fiind relaţia dintre avocaţi şi notari, jurişti, judecători sau procurori, cazuri de practică ilegală, îmbunătățirea legislației etc. Avocatul Baculescu a făcut demersuri susținute pentru creșterea încrederii românilor, în general, și a sătmărenilor, în particular, în Justiție.

Avocatul Vlad Baculescu este membru al Baroului Satu Mare începând cu data de 26.01.2006 (numărul deciziei de intrare în barou), exercitându-și activitatea în calitate de avocat definitiv Titular în Cabinet de avocat, cu drept de a pune concluzii la toate instanțele.

Avocatul Ioan Dragoș este din Negreşti-Oaş și este membru al Baroului Satu Mare începând cu data de 15.01.2005 (numărul deciziei de intrare în barou), exercitandu-și activitatea în calitate de avocat definitiv Titular în Cabinet individual, cu drept de a pune concluzii la toate instanțele.

Avocatul Mureșan Silaghi Ovidiu Kalman are o experiență profesională bazată pe studii juridice absolvite la Universitatea Dimitrie Cantemir din municipiul Cluj Napoca, promoția 2005. Deși domeniile în care a lucrat de când a revenit în avocatură sunt cauzele penale, aria domeniilor este una foarte largă. Deține dreptul de a depune concluzii pentru toate instanțele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*