VIDEO | Bărbatul care agresa sexual copile și adolescente în lift a fost prins

Un tânăr de 20 de ani care a agresat o adolescentă într-un lift din Sectorul 3 al Capitalei a fost prins de polițiști. Bărbatul este recidivist, eliberat din închisoare în luna iunie.

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale au pus în aplicare, joi dimineață, 1 septembrie, un mandat de percheziție domiciliară, în județul Ilfov, într-un dosar de agresiune sexuală.

O minoră de 16 ani a fost agresată sexual într-un lift din Sectorul 3 în 25 august, de un bărbat necunoscut, iar în urma percheziției efectuate acesta a fost depistat și condus la audieri.

Potrivit unor surse Ziare.com, este vorba despre Fercolo Andrei Mihai, în vârstă de 20 de ani, un recidivist. A fost în arest la domiciliu până în luna iunie a acestui an pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de agresiune sexuală. Mai exact, a agresat sexual tot într-un lift două copile, de 11, respectiv 13 ani. La vremea respectivă și el era, de asemenea, minor.

Există suspiciuni cum că nu ar fi singurele fapte de acest gen comise de tânăr, astfel că persoanele care îl cunosc sunt îndemnate să apeleze la poliție.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*