Se strânge lațul în jurul multimilionarului Michael Topolinski. Omul de afaceri, vizat de mai multe plângeri penale în ”Afacerea Aversa”

Se strânge lațul în jurul multimilionarului Michael Topolinski, cel care – prin firma pe care o controlează, SC SKYLIGHT RESIDENCE SRL – vrea să pună la pământ clădirile fostei fabrici Aversa, pentru a construi un ansamblu rezidențial. Numai că scenariul inițial s-a complicat, în ultima vreme, omul de afaceri fiind vizat de mai multe plângeri penale în care este acuzat că a început demolarea cu toate că încă nu are drept de proprietate asupra bunurilor aparținând Aversa SA.

Fosta fabrică Aversa SA din București – de unde au plecat de pe linia de producție pompele care aduceau apa din Dunăre în sistemele de irigații, dar și pompe pentru Centrala Nucleară de la Cernavodă – a devenit, astăzi, un loc împânzit de buruieni.

Terenul a deschis ”apetitul” unui investitor – SC SKYLIGHT RESIDENCE SRL, fostă Aversa Manufacturing SRL – cu planuri mari, dar Gândul prezintă, în exclusivitate, informații care arată că de la autorizația de demolare emisă de Primăria Sectorului 2 și până la demararea lucrărilor de construire a unui ansamblu rezidențial au fost ”săriți” pași esențiali în ”Afacerea Aversa”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*