Vanessa Youness vrea să scape din pușcărie pe „rețeta” lui Bogdan Olteanu: „Mă rog la Dumnezeu să se facă dreptate și pentru mine”

Vanessa Youness – „amazoana” care i-a păcălit pe Dinu Pescariu și pe Claudiu Florică să-i dea 750.000 de euro ca să le pună o vorbă bună pe lângă Emil Boc pentru prelungirea contractelor Microsoft – e pe cale să scape de pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru trafic de influență cu ajutorul deciziei CCR pe tema prescripției.

Deși Curtea de Apel București i-a respins Vanessei Youness o cerere privind suspendarea executării pedepsei, cauza a fost reluată în complet de divergență, iar instanța a rămas în pronunțare pentru data de 6 septembrie.

Pe data de 28 iunie, judecătorii i-au admis Vanessei Youness cererea de sesizare a Înaltei Curți în vederea dezlegării chestiunii de drept cu privire la aplicarea deciziei CCR, dar i-au respins suspendarea executării pedepsei.

După reluarea cauzei în complet de divergență, avocatul Vanessei Youness a depus la dosar 36 de hotărâri judecătorești formulate ca urmare a deciziei CCR pe tema prescripției, din care a arătat că 18 sunt în sensul admiterii cererilor de suspendare a executării pedepsei.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*