Un șofer prins cu 135 km/h în localitate a cerut anularea amenzii spunând că „știe sigur” că nu a avut o viteză atât de mare

Un șofer amendat cu 1.300 de lei și lăsat fără permis pentru trei luni pentru că a condus cu 135 km/h pe o porțiune în care viteza legală era 50 km/h, a contestat sancțiunea în instanță spunând că „știe sigur” că nu a avut o astfel de viteză. Judecătorul nu l-a crezut.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Târgu-Jiu un șofer lăsat fără permis a pentru viteză excesivă a încercat să scape de sancțiune și să își recupereze permisul „vânzându-i” judecătorului o poveste care nu i-a dat nicio șansă de câștig.

Șoferul a arătat în proces că „i-a explicat agentului constatator că nu este de acord cu viteza comunicată deoarece ştie cu siguranţă că nu a circulat în localitate cu o viteză aşa mare și ar dori să vadă înregistrarea video, precum și omologarea și verificarea metrologică a aparatului radar”.

Bărbatul susține că polițistul „i-a comunicat că nu el a constatat contravenţia, astfel încât, nu poate să îi arate filmarea și a procedat la întocmirea procesului-verbal de sancţionare, reținând în cuprinsul acestuia că ar fi condus cu viteză de 135 km/h deşi iniţial i-a comunicat că a circulat cu 105 km/h”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*