Cum au fost prinși trei traficanți periculoși de droguri. Pastile Ecstasy în valoare de 25.000 de euro, vândute într-o parcare

Trei bărbați au fost trimiși în judecată, în două dosare diferite, pentru trafic de droguri de mare risc. Cei trei au introdus în România aproape 10.000 de comprimate de Ecstasy. Unul dintre aceștia a încercat să vândă 5.000 de comprimate unui investigator sub acoperire de la structura de criminalitate organizată din cadrul Poliției Române.

Doi dintre traficanți (Mihai T. și Iacob M.) au fost trimiși în judecată la Tribunalul Alba, în decembrie 2022, iar al treilea la Tribunalul Hunedoara (Vasile C.) în februarie 2023. A doua instanță a luat decizia de declinare de competență către Tribunalul Alba, unde cele două cauze ar urma să fie reunite.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii DIICOT, în dimineața zilei de 29 septembrie 2022, Iacob M. ar fi oferit în parcarea unui restaurant din Alba investigatorului sun acoperire un număr de 5.000 comprimate XTC contra sumei de 25.000 euro, comprimatele provenind de la al doilea inculpat (Vasile C.) care i le-a oferit pe teritoriul Austriei, ulterior fiind introduse în țară.

De asemenea, Mihai T. este acuzat că ar fi introdus pe teritoriul României un număr de 3.767 comprimate XTC conţinând MDMA şi 595,4 g fragmente de comprimate conţinând MDMA, substanţe care ar fi fost primite tot de la Vasile C., pe teritoriul Austriei.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*