Un român cere daune de zeci de mii de euro după o intervenție de implant de păr

O clinică specializată în implantul de păr a fost dată în judecată de un client care cere daune morale și materiale de 80.000 de euro pentru că rezultatul intervenției nu l-a mulțumit. Clinica a obținut până acum două sentințe favorabile.

O sentință pronunțată în faza de apel de Tribunalul București scoate la iveală modul în care un bărbat a ajuns să se judece cu clinica în care i-au fost implantate 3.000 de fire de păr pentru suma de 5.900 de euro. Totul a început în 2016, când bărbatul a luat legătura cu un medic din cadrul clinicii.

După ce a plătit avansul, bărbatul a fost programat pentru realizarea intervenției. În septembrie 2016, bărbatului i-au fost implantate cele 3.000 de fire de păr. La 7 luni de la intervenţie, bărbatul i-a scris pe WhatsApp medicului care deține clinica medicală, arătându-i că este „îngrijorat de lipsa densităţii părului”. Trei luni mai târziu, i-a scris din nou medicului, spunându-i că este nemulțumit de rezultatul intervenției, iar acest lucru „îi afecta încrederea de sine”.

Bărbatul susține că într-un final a fost programat la un consult, ocazie cu care doctorul „a confirmat faptul că rezultatul intervenţiei nu a fost cel aşteptat, a empatizat cu el şi i-a spus că motivul pentru care intervenţia nu a reuşit este că s-au recoltat prea puţine fire şi că este dispus să remedieze personal acest lucru, fie printr-o nouă intervenţie pro bono, fie îi va returna suma de bani achitată pentru intervenţie”.

Continuarea AICI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*