Un interlop a bătut doi bărbați la o petrecere pentru că nu i-a plăcut muzica

Un interlop din Aiud, județul Alba, cercetat în trecut în zeci de dosare penale și condamnat de mai multe ori pentru fapte cu violență a fost arestat preventiv după ce a bătut alte două persoane, la o petrecere, într-un local public din oraș.

Intelopul Corco sau Spaima Aiudului (Ciprian M.) avea interdicție să intre în localuri publice, impusă printr-o sentință penală din 2020. Scandalul ar fi pornit după ce bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice nu i-ar fi plăcut muzica din local. Acesta a bătut alți doi bărbați, din care unul a fost rănit grav la un picior.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 august 2022, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe, distrugere și neexecutarea sancțiunilor penale.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 august 2022, ar fi încălcat interdicția de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice, dispusă împotriva sa printr-o sentință penală și s-ar fi deplasat la un local public din Aiud unde, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat două persoane, iar uneia i-ar fi distrus telefonul mobil. Una dintre victime, un bărbat de 37 de ani, din Aiud, a suferit leziuni grave, la un picior și a rămas internată.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*