Cum a fost ”plimbată” o prostituată de doar 14 ani prin toată țara! Pedepsele primite de cei trei proxeneți

Doi bărbați și o femeie au fost condamnați la închisoare după ce au înlesnit practicarea prostituției de către o tânără minoră în vârstă de 14 ani, în mai multe orașe din țară.

Cei trei practicau metoda cunoscută sub denumirea de „turing”, respectiv schimbarea la o perioadă scurtă de timp a apartamentelor şi oraşelor în care persoanele practică prostituţia, cu scopul de a nu atrage atenţia polițiștilor.

”Capul” rețelei practica de asemenea prostituția, racolând bărbați prin anunțuri postate pe internet. Activitatea infracțională a avut loc în perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, iar cei trei sunt judecați pentru proxenetism. Ionel T. a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, Gîja R. a primit 3 ani și 11 luni după gratii, iar Ana O. a scăpat, la instanța de fond, cu pedeapsa de 3 ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere. Judecătoria Alba Iulia i-a mai obligat pe cei trei, în solidar, să-i plătească victimei suma de 10.000 de lei daune morale.

Minora care se prostitua a declarat că a fost racolată prin metoda ”loverboy”. După un timp a fost convinsă de Ionel T., zis Tode, să practice prostituția.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*