Tribunalul Satu Mare îl ține după gratii pe careianul care și-a violat copilul (5 ani)

Cazul careianului B. Wilhelm (31 de ani), care și-a violat copilul (5 ani), și a generat o adevărată revoltă în municipiul Carei, rămâne după gratii. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare i-a respins astăzi apelul formulat, prin care cerea să fie cercetat în libertate.

Decizia pe scurt a Tribunalului Satu Mare: ”(…) respinge ca nefondată contestația formulată de contestatorul inculpat BALAZS VILHELM, aflat în stare de arest preventiv la Centru de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Satu Mare, împotriva Încheierii penale nr. 5/18.02.2022, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Carei (…) prin care s-a dispus luarea măsurii arestării preventive a inculpatului, în cursul urmăririi penale, pe care o menţine în întregime. (…)”

Norocul individului a fost că l-a găsit mai repede Poliția! Și asta pentru că zeci de localnici – printre care unii periculoși – s-au adunat pentru a-l linșa pe tatăl violator.

Individul, care locuiește pe strada Danko Pista din municipiul Carei, în zona Gării CFR, s-a dedat la aceste fapte greu de imaginat împotriva propriului băiețel, în vârstă de cinci ani, pentru a-și determina soția, plecată în străinătate, să revină acasă. Toate filmările le-a trimis soției, imaginile ajungând între timp și la alți localnici, care au sesizat organele de Poliție.

Alți localnici s-au mobilizat pe paginile de socializare și au pornit într-o misiune de linșare a individului. Din poteră au făcut parte indivizi cu antecedente violente, care nu ar fi ezitat să îl linșeze pe inculpat.

Martorii care au văzut imaginile au precizat pentru PresaSM că individul și-a bătut și supus copilul la perversiuni sexuale greu de imaginati. De aici și revolta localnicilor.

Reamintim că imediat după ce au văzut imaginile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Carei au intervenit și l-au reținut pe individ. Din verificările efectuate de către polițiști, aceștia au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Minorul a fost instituționalizat în cadrul C.A.I.V.T.P.A.N.E. „Andrei” din municipiul Satu Mare.

Pe numele bărbatului instanța a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acesta fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Verificările în cauză continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violență în familie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*