Tribunalul Giurgiu prelungește măsura controlului judiciar în cazul lui Gabriel Bădălău

Judecătorii Tribunalului Giurgiu au decis să menţină măsura controlului judiciar luată la data de 22 martie faţă de Gabriel Bădălău, acuzat de comiterea unor infracţiuni de corupţie.

Măsura poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

‘ În baza prevederilor art. 348 alin. 2 raportat la art. 207 alin. 2, 4, 7 Cod procedură penală, constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Bădălău Radu-Gabriel prin ordonanţa din 22.03.2023, ora 10,25, pronunţată în dosarul nr. 290/P/2022 de către Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei, măsură pe care o menţine. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, joi, 20 aprilie 2023’, se arată într- o informare de presă transmisă vineri de Tribunalul Giurgiu.

Astfel, instanţa a decis menţinerea măsurii controlului judiciar luată la data de 22 martie în ceea ce îl priveşte pe Gabriel Bădălău, acuzat de comiterea unor infracţiuni de corupţie, printre care şi dare de mită.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*