Trei judecători din Satu Mare au îndeplinit condițiile de participare la concursul de promovare în funcții de execuție

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat, vineri, tabelul cu rezultatul verificării îndeplinirii condiţiilor legale de participare de către candidaţii judecători la concursul de promovare efectivă în funcţii de execuţie. Printre cei 229 de candidați admiși se numără și 3 magistrați din Satu Mare.

Lista candidaților judecători din Satu Mare admiși pentru a participa la concursul de promovare efectivă în funcţii de execuţie:

Anamaria Petre – de la Tribunalul Satu Mare | solicită promovarea la Curtea de Apel Cluj, Secția penală (specializarea drept penal)

Ana Maria Scridon – de la Judecătoria Satu Mare | solicită promovarea la Tribunalul Bistrița Năsăud, Secția I civilă (specializarea drept civil)

Corneliu Lucian Căpitan – de la Judecătoria Satu Mare | solicită promovarea la Tribunalul Satu Mare, Secția I civilă (specializarea drept civil)

Evaluarea candidaților se va face în perioada 20 septembrie – 3 octombrie, iar afișarea rezultatelor finale se va face pe 31 octombrie 2022. Calendarul concursului poate fi consultat AICI.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*