Traian Băsescu, trimis să se bată pentru vila de protocol la judecătorie

Traian Băsescu se va judeca la Judecătoria Sectorului 1 în legătură cu vacantarea vilei de protocol din cartierul Primăverii, drept de ocupare pe care pe care l-a pierdut ca urmare a verdictului de colaborator al Securității pe care l-a primit, definitiv, în Dosarul Petrov. Curtea de Apel București a decis că litigiul dintre Băsescu și RA-APPS este o simplă evacuare, nu o chestiune de ține de anularea unui act administrativ.

Curtea de Apel București – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal a decis, vineri seară, să mute procesul dintre Traian Băsescu și RA-APPS la Judecătoria Sectorului 1, încă de la primul termen de judecată.

„Admite excepţia necompetenţei materiale a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a VIII-a Contencios Administrativ şi Fiscal. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti. Nesupusă niciunei căi de atac. Pronunţată azi, 7 octombrie 2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei”, se arată în minuta instanței.

Astfel, fostul președinte al României se va bate pe casă ca un om de rând, la Judecătorie.

Litigiul dintre Băsescu și RA-APPS a fost luat în discuție la CAB vineri, ora 14.00, în absența fostului președinte.

Cauza avea ca obiect, pe lista de ședințe, „anulare act administrativ – notificare nr. 22237/28.03.2022”.

CONTINUAREA AICI

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*