Student tâlhărit într-o stație de autobuz. Patru tineri au fost reținuți

Trei tineri au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar unul a fost plasat în arest la domiciliu, cei patru fiind bănuiți că au agresat un student în urmă cu o săptămână, într-o stație de autobuz din Brașov, căruia i-au furat portofelul.

„În urma investigaţiilor defăşurate, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că doi dintre cei patru tineri ar fi făcut parte şi dintr-un alt grup, care, în aceeaşi noapte în care a fost atacat studentul, ar fi pătruns într-o societate comercială de unde au sustras bunuri în valoare de 30.000 de lei”, transmite IPJ Brașov.

Potrivit sursei citate, o parte dintre bunurile sustrase de tineri au fost identificate chiar la persoanele suspecte, fiind recuperate.

Cei patru tineri, identificaţi ca fiind agresorii studentului, au fost, iniţial, reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei dintre aceştia, iar pentru cel de-al patrulea, a decis măsura arestului la domiciliu, mai arată sursa citată.

În aceste cauze, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat” şi „tâlhărie calificată”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*