Structura unui bloc, găsită „vinovată” în cazul unui român amendat pentru „zgomote și larmă”: „Pereții sunt foarte subțiri”

Un bărbat din județul Prahova, amendat cu 1.000 de lei pentru că a tulburat liniştea locatarilor prin producerea de zgomote şi larmă a obținut transformarea sancțiunii în avertisment arătând că „vinovată” de zgomotul reclamat de vecini este structura blocului.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Sinaia, un bărbat amendat cu 1.000 de lei pentru că „în data de 13.03.2022 fost depistat (la plângerea unui vecin) în timp ce tulbura liniştea locatarilor prin producerea de zgomote şi larmă” a contestat procesul-verbal de contravenție arătând că „în imobil s-a purtat o conversaţie pe un ton normal, nefiind vorba despre zgomote care să deranjeze vecinii şi că un singur vecin s-a plâns de zgomot”.

Judecătorul a admis plângerea și a transformat amenda de 1.000 de lei în avertisment, arătând că, atât din declarația reclamantului, cât și a martorilor în apartament se juca un joc de cărți, gălăgia era în limite normale, dar pereții sunt foarte subțiri.

din cauza structurii blocului, până şi cele mai normale activităţi pot fi percepute ca fiind ca zgomotoasă, în susţinerea acestei afirmaţii venind declaraţia martorului ######## ###### (f. 76) care a arătat că petentul i-a spus că pereţii imobilului sunt foarte subţiri şi se aude cam tot prin ei.

„Instanţa reţine, în primul rând, afirmaţia petentului conform căreia din cauza structurii blocului, până şi cele mai normale activităţi pot fi percepute ca fiind ca zgomotoasă, în susţinerea acestei afirmaţii venind declaraţia martorului care a arătat că petentul i-a spus că pereţii imobilului sunt foarte subţiri şi se aude cam tot prin ei.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*