Șoferii vitezomani și agresivi au avut de-a face cu poliția din Satu Mare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 27 iunie a.c., activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, aplicând peste 195 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, au aplicat peste 195 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 74.000 de lei. Totodată, a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto.

Exemple:

  • 5 conducători auto, cu vârste cuprinse între 31 și 56 de ani, au circulat cu viteze cuprinse între 107 și 138 de km/h, pe tronsoane de drum cu viteza legală maximă admisă de 50 km/h.
  • Un conducător auto, de 24 de ani a fost identificat, în trafic, în timp ce efectua manevra de depășire pe un tronson de drum unde depășirea este interzisă.
  • Polițiștii au identificat, în trafic, în municipiul Satu Mare, un tânăr, de 19 ani,din Valea Vinului, aflat la volanul unui autoturism, care a adoptat un comportament agresiv prin     utilizarea, în mod repetat, a luminilor de drum pentru a-l determina fără motiv întemeiat pe conducătorul autoturismului din față să părăsească banda de circulație.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*