Șocul unei românce care s-a trezit că în apartamentul său de lux, închiriat unei firme, locuiesc șase migranți din Bangladesh

O femeie din Timișoara, care a închiriat un apartament de lux unei firme, a suferit un șoc în momentul în care s-a dus să citească contoarele și a descoperit că în apartament locuiesc șase migranți din Bangladesh. Femeia a deschis proces, dar înainte de pronunțarea sentinței apartamentul a fost eliberat.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Timișoara, proprietara unui apartament din Timișoara a dat în judecată o firmă căreia i-a închiriat un apartament de lux cerând rezilierea de urgență a contractului de închiriere.

Femeia a arătat în proces că, potrivit contractului, imobilul închiriat urma a fi folosit doar de locatar, respectiv administratorul societății cu destinația de imobil de locuit.

Contractul mai prevedea că locatarul nu va putea desfășura alte activități in afara celei stabilite prin contract decât cu acordul scris al locatorului materializat și pe toată durata contractului locatarului îi este interzisă subînchirierea, cesionarea sau orice alta forma de înstrăinare către terţi a imobilului închiriat fără acordul scris al locatorului.

Proprietara a suferit un șoc în momentul în care s-a dus să citească contoarele din apartament și a descoperit că în apartament locuiesc șase migranți din Bangladesh. Femeia a mai spus că în momentul în care l-a contactat pe administratorul firmei, acesta „a înjurat-o într-un mod ce nu îl poate descrie in cererea de chemare in judecata”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*