Acțiune pentru respectarea normelor de conviețuire socială și siguranța cetățenilor sătmăreni

La data de 6 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială și asigurarea siguranței publice. Acțiunile au vizat prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală.

În urma acestor activități, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii nr. 61/1991, în valoare totală de 2500 de lei. Scopul acestei acțiuni a fost protejarea cetățenilor și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în județul Satu Mare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ. În cadrul acestor acțiuni, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 65.000 de lei.

Asigurarea siguranței cetățenilor este o prioritate pentru polițiștii sătmăreni, iar astfel de acțiuni periodice contribuie la menținerea unui mediu sigur și ordonat în comunitate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*