SMS-ul de 5.000 de lei trimis de un român care s-a simțit trădat

Un om de afaceri din Oradea și-a dat în judecată un fost colaborator, cerându-i daune morale de 100.000 de lei pentru un SMS trimis trimis mai multor apropiați și parteneri de afaceri.

Judecătorii l-au obligat pe bărbatul care a trimis SMS-ul să achite daune morale de 5.000 de lei, dar sentința nu este definitivă.

Printr-un proces deschis la Judecătoria Oradea, un om de afaceri l-a reclamat pe un fost colaborator, după ce acesta din urmă i-a trimis lui și mai multor membri ai familiei, dar și unor parteneri de afaceri, un mesaj de amenințare.

„Pentru ce ai făcut astăzi la instantă, vreau să îți spun că ai întrecut măsura. Pentru că nu mi-ai plătit munca și mi-ai furat banii o să fac tot ce se poate sa fii un bogat în puscarie, și tu și tot grupul tau organizat de infractori, incepand de la tine marele…. și terminand cu toti sfatuitorii tai.

Sa nu uiti de pe telefonul cui sunai să îți faci manevrele cu judecatoarea……. și cu alții. Pentru toate astea te anunț ca ISU, Primăria, Politia locală, ITC, ITM… au fost doar „încălzirea”. Exista DNA, DIICOT, OLAF … ….. să tot fii prieten cu ….. și cu procurori care să te „albească”.

De furatul de fonduri europene nu te scapă nimeni, nici de grupuri de infractori formate cu judecători și procurori, notari și avocati care fac falsuri la comanda ta. Așa să îți ajute Dumnezeu după cum faci”.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*