Și-a ucis soțul alcoolic, dar a fost eliberată din arest

O femeie din județul Bihor, acuzată de omor după ce și-a ucis soțul, a fost pusă în libertate de Curtea de Apel Bihor, judecătorii susținând că „există suspiciunea rezonabilă a legitimei apărări”, arată Bihoreanul.

Potrivit sursei citate, Elena Maria Blaga, a fost arestată de Tribunalul Bihor, dar sentința a fost anulată de Curtea de Apel Oradea, femeia fiind pusă în libertate sub control judiciar.

Potrivit soluţiei postate pe portalul Curţii de Apel Oradea, completul de judecată a desfiinţat în totalitate verdictul Tribunalului Bihor, a rejudecat propunerea de arestare formulată de procurori şi a respins-o, dispunând plasarea femeii sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

În mod neobişnuit, argumentele completului format din doi judecători au fost redate detaliat pe pagina de internet a instanţei, arătându-se, în esenţă, că dovezile prezentate în timpul dezbaterilor arată că femeia acuzată de omor a fost, la rându-i o victimă. În ultimul an, ea a fost supusă la multiple agresiuni fizice şi psihice de soţul ei, un consumator cronic de spirt medicinal, aflat în cea mai mare parte a timpului în stare de ebrietate şi având multiple episoade de internare în spitale de psihiatrie.

Continuarea AICI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*