Și-a ucis soțul alcoolic, dar a fost eliberată din arest

O femeie din județul Bihor, acuzată de omor după ce și-a ucis soțul, a fost pusă în libertate de Curtea de Apel Bihor, judecătorii susținând că „există suspiciunea rezonabilă a legitimei apărări”, arată Bihoreanul.

Potrivit sursei citate, Elena Maria Blaga, a fost arestată de Tribunalul Bihor, dar sentința a fost anulată de Curtea de Apel Oradea, femeia fiind pusă în libertate sub control judiciar.

Potrivit soluţiei postate pe portalul Curţii de Apel Oradea, completul de judecată a desfiinţat în totalitate verdictul Tribunalului Bihor, a rejudecat propunerea de arestare formulată de procurori şi a respins-o, dispunând plasarea femeii sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile.

În mod neobişnuit, argumentele completului format din doi judecători au fost redate detaliat pe pagina de internet a instanţei, arătându-se, în esenţă, că dovezile prezentate în timpul dezbaterilor arată că femeia acuzată de omor a fost, la rându-i o victimă. În ultimul an, ea a fost supusă la multiple agresiuni fizice şi psihice de soţul ei, un consumator cronic de spirt medicinal, aflat în cea mai mare parte a timpului în stare de ebrietate şi având multiple episoade de internare în spitale de psihiatrie.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*