Senzaționala recidivă a lui Dan Diaconescu. Vechile scandaluri penale din OTV

Dan Diaconescu este în vizorul procurorilor constănțeni pentru infracţiunea de act sexual cu un minor, pentru care riscă până la 7 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Fostul patron OTV este acuzat de aceeași infracțiune pentru care a fost condamnat directorul televiziunii pe care o conducea, Doru Iuga, un individ în cazul căruia era vorba de sex pe bani cu adolescenți minori.

Dan Diaconescu a executat deja o condamnare de 5 ani de pușcărie pentru șantaj de presă, după ce l-a strâns cu ușa pe un primar să-i dea bani pentru a nu publica o anchetă legată de averea acestuia din urmă. Fostul patron OTV a confirmat, atunci, bancul potrivit căruia „un bun jurnalist trăiește mai degrabă din ce nu scrie, decât din ce scrie”. Iar Dan Diaconescu a strâns o avere considerabilă pe vremea când făcea emisiuni „senzaționale” cu Elodia, cu Magda și Tolea sau cu cetățenii „morți” care „intrau în direct”.

Lui Dan Diaconescu nici nu i-a expirat pedeapsa accesorie condamnării de 5 ani și 6 luni pe pușcărie pe care a primit-o definitiv în 2015 pentru șantaj, că a fost săltat de mascați într-un nou dosar penal, de data asta pentru acte sexuale cu fete minore.

Dan Diaconescu putea să se întoarcă în presă sau în politică abia anul viitor, acesta având o interdicție de participa la emisiuni televizate până în 2024.

Fostul patron OTV a apărut la știri joi, 6 aprilie, dar fără voia lui, ci escortat de mascați, după ce ar fi încercat să cumpere virginitatea unei fete de 15 ani prin intermediul surorii gemene a acesteia. Dan Diaconescu ar fi întreținut relații sexuale cu minora de mai multe ori în urmă cu 3 ani.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*