Sentință finală! Șoferul care a accidentat o adolescentă la Ardud, închisoare cu executare

Zilele trecute, familia și întreaga comunitate din Ardud au primit sentința din partea instanței în cazul tragic al Tatianei, eleva de 15 ani care a fost ucisă într-un accident rutier îngrozitor în februarie 2022, scrie PresaSM.

Sentința, emisă de magistrații Curții de Apel Oradea, vine să aducă o oarecare formă de dreptate într-un caz care a șocat și a sensibilizat opinia publică.

După mai bine de un an de la moartea tragică a Tatianei, șoferul responsabil pentru accident a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu EXECUTARE. Această hotărâre a Curții de Apel Oradea a desființat sentința inițială a Judecătoriei Satu Mare, care condamnase inițial șoferul la trei ani de închisoare cu suspendare.

Tragedia s-a petrecut în orașul Ardud, când un tânăr de 18 ani a lovit mortal pe trecerea de pietoni pe Tatiana, în vârstă de 15 ani. După impact, șoferul a părăsit locul accidentului în loc să ofere ajutor sau să notifice autoritățile. Potrivit informațiilor furnizate de PresaSM, acesta le-a declarat polițiștilor că nu a observat prezența adolescenței pe trecerea de pietoni.

Sentința dură pronunțată de instanță vine ca un răspuns la acțiunile șoferului în timpul accidentului și ulterior, subliniind seriozitatea infracțiunii comise. În același timp, verdictul încearcă să aducă un mesaj clar că comportamentul neglijent pe șosele nu va fi tolerat și va fi sancționat conform legii.

Această poveste tragică subliniază importanța siguranței rutiere și necesitatea unei schimbări de atitudine în rândul șoferilor tineri. De asemenea, aduce în prim-plan necesitatea de a continua eforturile pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere și implementarea unor măsuri eficiente pentru prevenirea accidentelor pe trecerile de pietoni.

Sursa: PresaSM

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*