Se întâmplă în România. Pieton ucis în accident. Șoferul a fugit. Cadavrul a zăcut o zi pe marginea drumului

Cadavrul unui bărbat a fost observat abia după 12 ore pe marginea DN 69 – Calea Aradului. Poliţiştii au fost sesizaţi și în urma investigaţiilor s-a constatat că bărbtul a fost lovit de o maşină, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, titrează Digi24. 

Cadavrul a fost observat în cursul joi, precizează IPJ  Timiş.

„La data de 18 mai 2023, în jurul orei 11:45 poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN 69 – Calea Aradului, în afara părţii carosabile a fost găsit un bărbat în stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului împreună cu un echipaj medical, fiind constatat decesul bărbatului”, a transmis IPJ  Timiş.

În urma investigaţiilor, poliţişti  au aflat că bărbatul mergea pe marginea drumului când a fost lovit de o maşină.

„Având în vedere cele constate, poliţiştii au procedat la efectuarea de verificări,în urma acestora stabilindu-se că,  la data de 17.05.2023 în jurul orelor 22:00-22:30, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe DN69, pe banda 1, sensul de mers Arad -Timişoara, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 56 de ani care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Dupa impact, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat în cursul zilei de 18.05.2023”, a mai transmis IPJ  Timiş.

În urma anchetei, s-a dispus  măsura reţinerii preventive  a conducătorului auto pentru o perioadă de 24 ore pentru  ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Bărbatul sa află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*