SATU MARE. Sentință în cazul sătmăreanului, tată a doi copii, omorât într-un accident rutier

Un șofer, în vârstă de 36 ani, a primit SĂPTĂMÂNA ACEASTA o pedeapsă de 1 an şi 8 luni închisoare cu suspendare după ce – aflat la volanul unui vehicul – a acroșat mortal un biciclist, în vârstă de 37 de ani, tatăl a doi copii minori. 

Conform informațiilor Satu Mare Just, tragedia s-a produs în data de 23.06.2018, în jurul orei 16:40, atunci când șoferul găsit vinovat a condus autoutilitara marca Iveco pe direcţia de mers înspre Pomi. În acelaşi timp, şi în aceeaşi direcţie, de deplasa pe bicicletă, pe partea carosabilă, biciclistul.

Pe raza localității Pomi s-a produs impactul între autoutilitara Iveco (partea fronto-laterală) şi partea laterală stângă a corpului victimei, iar în urma acestui impact, victima a fost proiectată împreună cu bicicleta pe care se afla, în şanţul din partea drumului, unde a decedat.

Șoferul le-a spus polițiștilor că în momentul accidentului a fost cuprins de anumite gânduri legate de autoturismul pe care îl transporta. Probabil a fost orbit de soare – a spus acesta – întrucât în timp ce se deplasa prin localitatea Pomi a observat târziu un biciclist care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie cu el, pe partea dreaptă, şi fără să-l observe la timp l-a acroşat pe acesta.

Ulterior, șoferul s-a deplasat către biciclist, care se afla căzut în şanţul din partea direcţiei de deplasare, ocazie cu care a constat că îi curgea sânge din naş şi urechi, solicitând persoanelor prezente la faţa locului să solicite telefonic prezenţa unei ambulanţe.

În urma acestei tragedii, doi copii (10 ani şi 12 ani la data producerii accidentului rutier) au rămas orfani de tată. Aceștia vor primi despăgubiri din partea firmei de asigurări, responsabilă civilmente.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*