Sătmărenii sunt indisciplinați. Sute de amenzi date în fiecare zi de polițiștii sătmăreni

La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat o acțiune specială pentru respectarea normelor de conviețuire socială, concentrându-se pe prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală.

În urma acestor activități, polițiștii au aplicat un număr de 39 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991, în valoare totală de 10.800 de lei. Scopul principal al acțiunii a fost asigurarea siguranței cetățenilor și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în comunitate.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat și alte activități pentru supravegherea, fluidizarea și controlul traficului rutier în întreg județul. În cadrul acestor acțiuni, au fost aplicate peste 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 43.000 de lei.

Polițiștii din Satu Mare își asumă responsabilitatea de a menține ordinea și siguranța publică în zonă și continuă să acționeze pentru asigurarea respectării legii și protecția cetățenilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*