Sătmăreancă amenințată și bătută de soț chiar pe stradă! S-a emis ordin de protecție

O femeie din Satu Mare a trecut printr-o experiență traumatizantă când soțul ei a agresat-o în mod violent pe stradă din oraș. Incidentul a avut loc în prezența fiicei lor în vârstă de 5 ani. Potrivit informațiilor de la PortalSM, bărbatul a strâns-o de gât pe femeie și a amenințat-o cu moartea.

Femeia a solicitat un ordin de protecție pentru a se proteja pe ea și pe fiica ei de agresor, având în vedere că acesta nu este primul incident de violență din partea soțului. Femeia a declarat că bărbatul a mai amenințat-o cu moartea în trecut, inclusiv în fața copilului lor.

În urma atacului, femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale timp de câteva zile pentru a se recupera din traumele fizice și psihice suferite.

Bărbatul, conștient de gravitatea situației și a comportamentului său abuziv, a fost de acord cu emiterea unui ordin de protecție. În fața instanței, el a acceptat să respecte condițiile acestui ordin.

Drept urmare, instanța a emis un ordin de protecție cu o durată de 30 de zile, care stabilește ca bărbatul să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa și de fiica lor. Scopul acestui ordin este de a asigura siguranța femeii și a copilului și de a preveni orice contact sau apropiere neautorizată din partea agresorului.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*