Eveniment rutier soldat cu vătămarea corporală ușoară a unui tânăr la Negrești-Oaș! Se fac cercetări

Ieri,  în jurul orelor 15:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea  Negrești Oaș.  

Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un conducător auto, de 70 de ani, aflat în depășirea unui moped, nu ar fi păstrat o distanță laterală corespunzătoare, intrând în coliziune cu vehiculul.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a tânărului, de 27 de ani, care conducea mopedul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Ambii bărbați au fost conduși la Spitalul Negrești Oaș, unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

 Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu podesă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul nu este înmatriculat. 

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

  • Recomandări preventive ale polițiștilor pentru participanții la traficul rutier:
  • Nu conduceți vehicule pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive!
  • Respectați regimul legal de viteză!

 

  • Nu efectuați manevra unei depășiri pe sectoare de drum unde acest lucru este interzis! 
  • Manifestați o atenție sporită în apropierea trecerilor pentru pietoni, pentru a le acorda prioritatea la care această categorie de participanți la traficul rutier are dreptul!
  • Utilizați centura de siguranță! Vă poate salva viața!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*