Sătmărean obligat de instanță să plătească aproape 100.000 de euro despăgubire. Doi copii au rămas fără tată

Un sătmărean a primit o condamnare cu suspendare în această lună, după ce acum 5 ani a provocat un accident mortal în care a lovit un biciclist.

Potrivit informațiilor furnizate de PortalSM, accidentul a avut loc pe data de 23 iunie 2018, în jurul orei 16:40, în localitatea Pomi. Șoferul a intrat în coliziune cu un biciclist, care a fost aruncat în șanț. Din nefericire, biciclistul a decedat în urma accidentului.

Șoferul a declarat că, în momentul producerii accidentului, se deplasa prin localitatea Pomi și era preocupat de anumite gânduri. De asemenea, a menționat că a fost orbit de soare și a observat târziu biciclistul care circula pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, șoferul s-a apropiat de biciclistul căzut în șanț și a observat că acesta prezenta sângerări la nivelul nasului și urechilor. El a solicitat ajutorul persoanelor aflate în zonă și le-a cerut să apeleze numărul de urgență 112.

Bărbatul a primit o sentință de 1 an și 8 luni de închisoare cu suspendare și a fost obligat să plătească o sumă de despăgubire în valoare de 79.000 de euro pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Sursa: DDS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*