Românul cerut de Marea Britanie pentru moartea a 39 de vietnamezi a cedat nervos în sala de judecată

Al treilea român cercetat în Marea Britanie pentru rolul lui în uciderea a 39 de vietnamezi în timpul unui transport ilegal de migranți, pe 23 octombrie 2019, rămâne în arest preventiv în vederea extrădării.

Marius Mihai Drăghici a cerut luni, 29 august, eliberarea din arest și plasarea sub control judiciar, s-a certat cu avocata, apoi a aflat că rămâne după gratii.

Judecătorul Andrei Viorel Iugan de la Curtea de Apel București a luat în discuție al doilea termen din procesul de extrădare pasivă al lui Marius Mihai Drăghici, unul dintre cei trei români care făceau parte din rețeaua de traficanți de migranți care opera pe teritoriul Marii Britanii.

Capul rețelei, Gheorghe Nica, a fost deja condamnat de o instanță britanică la 27 de ani de pușcărie, în timp ce un alt român – Dragoș Ștefan Damian, cu rol de cărăuș de migranți – a primit o pedeapsă de 3 ani și 10 luni de închisoare.

Acum a venit rândul lui Marius Mihai Drăghici să răspundă pentru moartea prin asfixiere a celor 39 de migranți vietnamezi în timpul transportului. Acesta se ascundea în Sectorul 1 al Capitalei, folosind nume false precum „Șelaru” sau „Lupu”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*