Românca furată de 500.000 de euro: femeia ținea banii în seif într-un apartament nelocuit din București. Cum au risipit hoții averea

O tânără din București, angajată în Olanda, este proprietara seifului plin cu jumătate de milion de euro, furat în toamna anului trecut dintr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.

Hoții, un bărbat și o femeie din Găești, județul Dâmbovița, au acționat „la pont”.

Furtul a fost îndelung pus la cale de către cei doi hoți – Mihai și Claudia. Aceștia primiseră informația că în respectivul apartament din Sectorul 6 se află un seif plin cu bani. O rudă a proprietarei le-ar fi dezvăluit secretul, susțin surse apropiate de anchetă.

Cei doi, Mihai și Claudia, au supravegheat o perioadă cartierul și blocul vizat, pentru ca, undeva la începutul lunii noiembrie 2022, să dea atacul. Au folosit inițial o cheie „mincinoasă” care s-a rupt în broască, motiv pentru care hoții au spart ulterior ușa cu o rangă.

Au luat seiful cu totul, iar banii au fost cheltuiți, o parte la ”păcănele”, iar o altă parte pentru ”alte distracții”, spun surse judiciare. Cert este că, pe 11 aprilie 2023, când au fost organizate perchezițiile la Găești, la domiciliul celor doi suspecți, banii nu au mai fost găsiți.

Femeia păgubită de suma fabuloasă s-ar afla în continuare în Olanda, unde ar activa ca lucrătoare sexuală, afirmă surse apropiate anchetei.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*