Românca acuzată că a ajutat la incendierea amantului italian. Avocatul: „Se afla sub constrângerea morală a soțului”

Adriana Carmeluța Bărbălău – femeia acuzată l-ar fi ajutat pe soțul ei (Valentin Bărbălău) să îl ucidă apoi să îi incendieze cadavrul amantului (Mauro Donato Gadda) – susține că nu are parte de un proces echitabil și că vrea să fie pusă față în față cu martorii din dosar.

Curtea de Apel București a respins, luni, 28 noiembrie, cererea de strămutarea a procesului penal formulată de Adriana Carmeluța Bărbălău. Femeia ceruse ca dosarul ei să fie mutat de la Tribunalul Ilfov la altă instanță egală în grad din teritoriu.

„Respinge ca nefondată cererea de strămutare a cauzei cu nr. 2604/93/2022 și a cauzei cu nr. 2604/93/2022/a1, aflate pe rolul Tribunalului Ilfov – Secția Penală, cerere formulată de petenta Bărbălău Carmeluța Adriana. În temeiul art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă petenta la 400 de lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 28.11.2022”, se arată în minuta Curții de Apel București.

În fața instanței, avocatul femeii a susținut că acesta vrea să fie pusă față în față cu martorii din dosar, iar cererea i-a fost respinsă. Acest fapt a fost interpretat de Adriana Carmeluța Bărbălău ca o încălcare a dreptului la un proces echitabil – asta deși procesul este încă departe de faza de fond.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*