Român obligat să îi plătească daune morale unui meseriaș pe care l-a bătut din cauza unei lucrări de proastă calitate

Un bărbat din județul Brașov a fost condamnat recent, definitiv, la o amendă penală de 1.800 de lei și plata unor daune morale de 3.000 de lei pentru lovituri și alte violențe după ce l-a agresat pe un meseriaș pe care l-a alungat din curtea sa, nemulțumit de calitatea lucrării.

Incidentul a avut loc în 2018. Proprietarul unei case din județul Brașov a tocmit un meseriaș pentru a-i turna niște beton. Pentru a nu-l pierde pe meseriaș, proprietarul i-a plătit un avans de 400 de lei. La începutul lunii octombrie 2018, meseriașul a început lucrările.

După trei zile, nemulțumit de calitatea lucrării, proprietarul i-a cerut meșterului să oprească totul și să plece de la el din curte.

„A doua zi, în jurul orelor 10:00-11:00 persoana vătămată s-a prezentat la locuinţa inculpatului pentru a-şi lua sculele şi a restitui parte din arvună. A pătruns în curtea inculpatului, pe poarta descuiată şi a purtat cu inculpatul o discuţie care a degenerat, ajungându-se ca inculpatul să exercite violenţe fizice asupra persoanei vătămate, respectiv să o lovească în zona capului, respectiv la buza superioară şi în regiunea nazală”, se arată în rechizitoriu.

În urma agresiunii, meseriașul a obținut un certificate medico-legal care arătat că a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*