Cum a măsluit psiholoaga STS rezultatele unui test pentru soția unui polițist

Psiholoaga STS a relatat vineri, 10 iunie, cum a măsluit la ordinul șefei ei – locotenent colonel Ana Nițu, directoarea Sectorului Testare Evaluare şi Asistenţă Psihologică – rezultatele concursului de promovare în corpul ofițerilor a Anei Maria Berhard, declarată inaptă, dar cu relații sus-puse în Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Subiectul întregului proces e ușor de înțeles printr-o aluzie livrescă: pentru a nu mai rămâne subofițer și în 2019, Ana Maria Berhardt a încercat să promoveze pe pile examenul de trecere în corpul ofițerilor, ajutată de relațiile pe care le avea soțul ei în rândul superiorilor ei.

Mai exact, este vorba despre polițistul de frontieră Liviu Berhardt: acesta se „pilea” pe baltă cu generalul STS Nicolae Fugulin și, astfel avea „trecere” la conducerea serviciului secret.

De altfel, gen. (r) Nicolae Fugulin a și recunoscut că a luat de la Liviu Berhardt o pungă cu două sticle de whisky, o sticlă de vodcă o sticlă de prosecco, pe care le-a primit în numele „unei vechi prietenii”. El a spus că obișnuia să pescuiască cu Liviu Berhardt și i-a promis de complezență că o va ajuta pe soția lui să devină ofițer.

„Sub jurământ declar că – după o noapte de stat pe baltă la o temperatură neprielnică și după vin – n-am mai întrebat ce este în pungă și de la cine este”, spunea gen. Nicolae Fugulin.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*