Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Legislativ (HBPCDS nr. 2/2022)

În M. Of. nr. 429 din 3 mai 2022 s-a publicat Hotărârea Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului  nr. 2/2022 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ. 

Vă prezentăm, în continuare, dispozițiile regăsite în respectiva hotărâre.

Art. 1

„Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”.

Art. 2

„Se abrogă Hotărârea Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului nr. 1/1996 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ și a nomenclatorului de funcții, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 43 din 29 februarie 1996, cu modificările și completările ulterioare*).

*) Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ a fost republicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 193 din 8 martie 2005”.

Art. 3

„Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I”.

Mai departe, redăm structura Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ, care se regăsește în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*