Regulamentul de organizare şi funcţionare a Consiliului Legislativ (HBPCDS nr. 2/2022)

În M. Of. nr. 429 din 3 mai 2022 s-a publicat Hotărârea Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului  nr. 2/2022 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ. 

Vă prezentăm, în continuare, dispozițiile regăsite în respectiva hotărâre.

Art. 1

„Se aprobă Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre”.

Art. 2

„Se abrogă Hotărârea Birourilor permanente ale Camerei Deputaților și Senatului nr. 1/1996 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ și a nomenclatorului de funcții, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 43 din 29 februarie 1996, cu modificările și completările ulterioare*).

*) Regulamentul de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ a fost republicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 193 din 8 martie 2005”.

Art. 3

„Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I”.

Mai departe, redăm structura Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Legislativ, care se regăsește în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.

Continuarea AICI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*