Răsturnare de situație în cazul italianului ucis și incendiat pe câmp

Adriana Bărbălău – amanta italianului ucis și găsit carbonizat într-o mașină pe un câmp din Măgurele – vrea să scape de arest preventiv, chiar dacă a participat, alături de soțul ei, Valentin Bărbălău, la asasinarea lui Mauro Donato.

Adriana Carmeluța Bărbălău a fost adusă la Curtea de Apel București, joi, 14 iulie, unde s-a judecat contestația femeii împotriva deciziei Tribunalului Ilfov din data de 6 iulie, prin care i s-a prelungit măsura arestării preventive cu 30 de zile, până la data de 8 august.

În sala de judecată, Adriana Carmeluța Bărbălău a arătat că are doi copii și că vrea să fie cercetată în arest la domiciliu. Cu privire la crimă, ea a arătat în fața completului de drepturi și libertăți că soțul ei, Valentin Bărbălău, este un individ violent, care de-a lungul timpului o bătea sau chiar o tortura, obișnuind să o lege și să îi administreze electroșocuri.

Deși nu a spus-o cu subiect și predicat, Adriana Carmeluța Bărbălău se referea la faptul că a avut o minimă contribuție la crimă, Valentin fiind acela care l-a bătut, l-a electrocutat pe italian, pentru ca în cele din urmă să îl ucidă, să îl tranșeze și să îl abandoneze pe câmp.

CONTIINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*