Proxeneții Andrew și Tristan Tate rămân în arest. Instanța de fond: Indiferență față de lege și dispreț pentru femei

Proxeneții britanici Andrew și Tristan Tate și complicele lor, Luana Radu și Manuela Naghel, au încercat să-i convingă pe judecători marți, 10 ianuarie, să-i lase în arest la domiciliu sau sub control judiciar, după ce instanța ierarhic inferioară a decis ca toți patru să fie cercetați după gratii pentru constituire de grup infracțional organizat. Instanța a anunțat în cursul serii că toți patru rămân în arest.

Frații Tate, precum și complicele lor, rămân însă în arest preventiv, după ce Curtea de Apel București le-a respins contestațiile formulate împotriva deciziei Tribunalului București.

„Respinge ca nefondate contestațiile formulate de Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Radu Alexandra Luana și Naghel Georgiana (…). Definitivă”, se arată în minuta CAB.

Frații Andrew și Tristan Tate sunt considerați „influenceri” pe rețelele de socializare, însă acum sunt vizați de acuzații de proxenetism și viol, după ce au determinat tinere să practice videochat pe bani. Cele două complice ale fraților Tate se ocupau în mod direct de victime și se asigurau că acestea produc, zilnic, conținut foto și video pentru siteurile de adulți.

Un complet de judecată format din magistrații Daria Isabela Miheț și Greta Rodica Chiurtu de la Curtea de Apel București a luat în discuție marți, 10 ianuarie, contestațiile formulate de frații Andrew (n.r. – foto stânga) și Tristan Tate împotriva deciziei Tribunalului București din data de 30 decembrie 2022, care a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor. Britanicii sunt „vedete” pe social media și au ajuns milionari.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*